EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIVENDRES 13 DE MARÇ DE 2009

  • La plataforma d'usuaris de la línia Portbou-Girona considera que RENFE menysprea les seves demandes i anuncia noves accions de protesta. Ahir es van reunir durant més de quatre hores amb representants de RENFE.
  • L'Ajuntament de Figueres va aprovar ahir el pressupost 2009 de gairebé 55 milions d'euros. Els grups de l'oposició ERC i PP es van abstenir, gest que va agrair l'alcalde Santi Vila.
  • El secretari general adjunt de CiU Felip Puig oferirà la conferència "Ens en sortirem! La reacció que l'economia catalana necessita", a les 20.00 a l'Hotel Travé de Figueres.
  • Hora Nova publica avui que la Fundació Gala-Dalí compra un edifici de la Pujada del Castell per traslladar-hi les oficines i poder ampliar el Museu per Torre Galatea.
  • El sorprenent cantautor Albert Pla presenta "La diferencia" avui a les 21.30 al Jardí.

TWITTER