EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMARTS 24 DE MARÇ DE 2009

  • Aquesta setmana han començat les obres a la Ronda Sud i carrer Arquitecte Giralt de Figueres incloses en el Pla Zapatero. Es crearan 136 noves places d'aparcament.
  • ERC protesta per l'actuació policial desproporcionada en la visita dels Reis la setmana passada a Figueres. Van retenir dos joves per dur una samarreta independentista.
  • Vilafant tirarà endavant el projecte de Poliesports, encara que Figueres es retiri del Consorci. Hi ha una empresa interessada en la construcció i explotació de les instal.lacions.
  • Rabós reedita el full municipal “L’Orlina” amb la intenció de fomentar la participació dels veïns en tots els temes municipals. L’alcaldessa vol que sigui una eina per a l’intercanvi d’idees.

TWITTER