EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DILLUNS 2 DE MARÇ DE 2009

  • Avui s'implanta el nou model d'atenció continuada a les ABS de Figueres, Vilafant i Peralada. Els usuaris que necessitin atenció fora de l'horari dels seus centres han de trucar al 061
  • La Llotja de Contractació de Girona serà present a Firagri el proper cap de setmana a Figueres. Vol facilitar als pagesos gironins noves eines que els ajudin a comercialitzar millor els seus productes.
  • L'Ajuntament de Roses i l'ACOR organitzen un curs de formació gratuït per als comerciants de Roses i comarca. Seran 12 sessions sota el títol "El meu camí de millora".
  • La UE Vilajuïga de Tercera Divisió va perdre (1-0) a Mataró. A Priemra Catalana victòria del Peralada (1-0) davant el Manresa.
  • Èxit del curs de conducció de quads a càrrec dels germans Ullastres celebrat al Circuits dels Arcs organitzada per la Penya Motorista Figueres.

TWITTER