EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMECRES 25 DE FEBRER DE 2009

  • Dos operaris han resultats ferits en caure d'una bastida a Vilafant. Els fets han passat aquest migdia.
  • El Molí de l'Anguila de Figueres acollirà una vintena d'actuacions de jazz, folk i pop-rock en els propers tres mesos. Té una capacitat d'entre 200 i 300 persones.
  • Els 15 regidors de Cultura de les ciutats mitjanes de la Xarxa Transversal es van reunir ahir a Figueres. Un dels seus objectius és assumir el risc de la producció de noves propostes especialment en l’àmbit de la creació i cultura contemporànies.
  • Roses retira els canons de ferro del segle XVIII del passeig marítim per evitar que actes vandàlics els malmetin. Fa uns dies un va aparèixer pintat amb esprais.
  • Constitueixen la Taula de treball de les oficines de turisme i dels centres d’informació dels parcs naturals de l’Alt Empordà, impulsada per l’associació Alt Empordà Turisme per fomentar el treball conjunt.

TWITTER