EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMARTS 3 DE FEBRER DE 2009

  • Un grup d'usuaris de RENFE descontents amb el servei entre Figueres i Barcelona es van negar ahir a ensenyar el seu bitllet. Han creat un lloc web per publicitar les seves reivindicacions. Demà RENFE donarà explicacions als portaveus del grup.
  • El pantà de Boadella ja arriba al 52'23% de la seva capacitat i duplica la xifra que tenia l'any passat en aquestes mateixes dates.
  • La CCC'09 continua apostant per les exposicions al carrer. Aquest proper divendres s'inaugurarà "Patrimoni" de Ricard Martínez amb fotografies de gran format del 1939 instal·lades en el lloc on es van fer a la Rambla i plaça de l'Ajuntament.
  • L'exguitarrista de Sangtraït Lupe Villar va presentar anit el seu primer disc en solitari "Kcor D Rock" a la sala Luz de Gas i Barcelona. El Papa Juls i Martín Rodríguez hi van col·laborar.

TWITTER