EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIJOUS 12 DE FEBRER DE 2009

  • Tres operaris han patit ferides lleus en cedir part de l'encofrat d'un edifici en construcció al carrer Alexandre Deulofeu de Figueres. Els fets han succeït poc després de les 9 del matí.
  • 10 entitats figuerenques valoraran la viabilitat de la seva participació a l'Embarraca't. Demanen que es mantingui el format de 9 nits i es tinguin en compte les seves propostes.
  • La Plataforma d'usuaris de la línia Portbou-Barcelona es reunirà en assemblea dilluns a Girona per acordar les demandes irrenunciables en les negociacions amb RENFE.
    Previsió de vent fort de component nord per avui dijous a la comarca. El CECAT informa que poden haver-hi ratxes de 126 quilòmetres/hora.
  • L'Ajuntament de Castelló d'Empúries treballa per fer millores al pla de Roses. El projecte està valorat en 53.000 euros.
  • Diumenge es farà a Llançà la trobada de seguidors de Sau en el desè aniversari de la mort del cantant Carles Sabater.

TWITTER