EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DISSABTE 24 DE GENER DE 2009

  • Avui s'inaugura oficialment Figueres CCC'09 amb un acte institucional i la rua d'enginys de Pipototal oel centre (19.00) i la sardana aèria de Deambulants a la Rambla (20.00).
  • L'Ajuntament de Figueres projecta remodelar el sector de plaça del Gra i plaça Catalunya on s'hi faria una coberta de 1.500 metres quadrats i es retirarien els porxos. El mercat setmanal s'hi continuarà realitzant.
  • ICV presenta al·legacions a la variant nord del tren a Figueres tot i que el seu regidor Richard Elelman hi havia votat favorablement. Proposen un traçat menys agressiu per l'est però mantenint l'estació a Vilafant.
  • El Museu Memorial de l'Exili de la Jonquera recordarà el 70è aniversari de la fi de la Guerra Civil amb set exposicions i una vintena d'actes.
  • Llançà acull avui l'elecció de la pubilla i l'hereu de la comarca dins els actes de la festa de Sant Vicenç.

TWITTER