EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMECRES 14 DE GENER DE 2009

  • El Consell d'Alcaldes celebra la derogació del decret de sequera. El president del Consell Comarcal Pere Vila reitera que es vetllarà perquè el Govern català continuï amb les obres previstes per garantir el subministrament d'aigua.
  • Tot i l'aixecament del decret de sequera el Govern de Figueres fa una crida al consum responsable de l'aigua. Es treballa en una nova campanya de conscienciació per anticipar-se a futurs problemes.
  • Castelló d'Empúries rebrà una subvenció de 200.000 euros de La Caixa per a frontar una part de la rehabilitació de la muralla medieval.
  • Alumnes de l'escola de música del Casino Menestral han posat banda sonora al projecte La conducta humana de l'artista i dissenyador empordanès Lluís Torres.
  • Aquest nit concert d'Herbert de Miranda Group al Soul Cafè de Figueres (23.00)

TWITTER