EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DISSABTE 20 DE DESEMBRE DE 2008

  • Una sardana aèria amb el grup Deambulants i Pipototal inaugurarà la CCC Figueres 09 el 24 de gener. Serà a la Rambla, a les 8 del vespre, després de l'acte institucional a l'Ajuntament. Els actes ja comencen a principi d'any.
  • Salvem l'Empordà i Defensem el Tren han presentat 791 al·legacions individuals al Pla Director Urbanístic del Sistema Urbà de Figueres.
  • L'Ajuntament de Roses aprova l'enderroc dels edificis militars de Punta Falconera. Dels 11 edificis només se'n mantindran 2 com a punt d'informació i sala polivalent.
  • La pista de gel de Figueres va entrar en funcionament ahir al vespre. Estarà oberta cada dia fins el 7 de gener de 10.15 a 13.00 i de 15.45 a 21.00. L'any passat hi van patinar unes 8.000 persones.
  • Consulta l'agenda d'actes clicant aquí.

TWITTER