EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DILLUNS 29 DE DESEMBRE DE 2008

  • Busquen un noi de Castelló d'Empúries que va desaparèixer dissabte a la nit. Han trobat un cotxe que podria ser el seu al riu Muga entre Vilanova i Vila-sacra. El jove es diu Zeus Palenzuela i té 21 anys d'edat.
  • La Muga va arrossegar un turisme al seu pas per Peralada. El conductor en va sortir sa i estalvi. Tot i això els submarinistes dels bombers van pentinar la zona pensant que els ocupants podien ser dins.
  • Els Pastorets de Figueres van omplir ahir la platea del Jardí. Van sorprendre amb una innocentada, els dimonis van guanyar la guerra als àngels i els van enviar a l'infern. Després van refer l'escena habitual.
  • El Pessebre Vivent de Peralada ha vist nèixer dos anyells en l'escena dels Pastors de Betlem. Les representacions de Sant Esteve es van suspendre per la pluja. Les darreres es faran el dia 1 de gener.
  • Avui obre el Parc Infantil de Nadal a Llançà. Obre de 10 a 1 i de 4 a 8 al pavelló d'esports.

TWITTER