EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMECRES 31 DE DESEMBRE DE 2008

  • Els Mossos imputen un amic del noi de Castelló mort a la Muga d'omissió del dret de socors. No va alertar de l'accident i ha declarat que en el cotxe hi anaven dues persones més.
  • La reforma del passeig marítim de l'Escala afectat per la llevantada costarà més de 5 milions d'euros. L'alcalde Estanis Puig reclama una reforma integral.
  • L'alcalde de Figueres Santi Vila, en la seva condició de diputat, insta al Govern de la Generalitat a executar amb urgència el 2009 les obres de millora del dic de recer de Llançà. També presenta diferents propostes per demanar ajuts per municiipis i empresaris afectats.
  • El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha aprovat la redacció dels plànols de delimitació per a la prevenció d’incendis als municipis de Navata, Lladó, Sant Miquel de Fluvià, Borrassà, Sant Mori, Palau de Santa Eulàlia, Siurana i Pontós. S’ha fet a l’empresa Balma Forestal per 13.200 euros.
  • Avui se celebra la Cursa de Sant Silvestre a Fortià, sortida a la Plaça (16.30)
  • L'Escala i Cadaqués celebraran l'Aplec del Sol Ixent a les 7 del matí per rebre el 2009.

TWITTER